Onze zorg

fotolijstje persoonlijk

Onze zorg

Komt u in aanmerking voor een plaats in ons Zorghuys?
U bent welkom in Zorghuys Vellerveste als u niet meer zelfstandig kunt wonen of specialistische zorg nodig hebt.

Wij streven ernaar dat u zich thuis voelt door in te spelen op uw individuele wensen en behoeften en dat u als bewoner zoveel mogelijk kunt leven zoals u dat gewend was. 

In ons zorghuys is de zorg afgestemd op uw individuele behoeften, wensen en mogelijkheden. U heeft een eigen kamer al dan niet met een eigen toilet. De kamer kunt u in overleg naar eigen smaak inrichten. Tevens is er een gezamenlijke huiskamer. Hier kunt u, als u dit wilt, samen met andere bewoners eten en meedoen aan activiteiten.

De zorgverlening in Zorghuys Vellerveste is gericht op de persoonlijke behoeften van de bewoner.

Hierin onderkennen wij:

  • bewoners met een redelijke zelfstandigheid;
  • bedlegerige bewoners;
  • rolstoelpatiënten;
  • bewoners die specialistische zorg nodig hebben omdat ze niet meer naar het ziekenhuis gaan voor behandeling;
  • ouderen met een vorm van dementie.

Zorg op maat

De zorg wordt op kwalitatief hoog niveau geleverd. De planning van de zorg wordt aan de hand van een zorgdossier dagelijks bepaald. De zorgverlening is op maat: het is afgestemd op datgene waar een bewoner behoefte aan heeft.

Wat kunt u verwachten van de zorg van Vellerveste in Barneveld?

  • Een veilige en herkenbare omgeving.
  • 24 uur per dag persoonlijke zorg.
  • Elke bewoner krijgt een privéwoonvertrek met een wastafel. Hier kunt u zich naar wens even terugtrekken of in privésetting familie of vrienden ontvangen.
  • Er is een gezellig ingerichte huiskamer waar de bewoners samen koffie en thee kunnen drinken en de maaltijden gebruiken.
  • Een huiselijke, vertrouwde en reformatorische sfeer in professionele zorgsetting. 

Kenmerkend voor Zorghuys Vellerveste is de huiselijkheid, gezelligheid en reformatorische identiteit. Er is plaats voor max 13 bewoners en er is een vast team medewerkers voor de zorg en begeleiding. Samen met de medewerkers bepaalt u uw dagritme. Als u wilt, kunt u helpen met bijvoorbeeld de afwas, tafel dekken, de was opvouwen of aardappels schillen. Natuurlijk is er ook gelegenheid om samen een spelletje te doen of de krant door te nemen.

Bezoek

Familie is altijd welkom is Zorghuys Vellerveste. U kunt zich samen met de bewoner even terugtrekken in het privévertrek of enkele activiteiten in en om het huis ondernemen. Zo blijft de bewoner zich altijd prettig en vrij voelen in zijn eigen omgeving.

Cliëntondersteuning

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij u ondersteuning bieden bij het realiseren van uw zorgvraag. Als u liever gebruik maakt van onafhankelijke cliëntenondersteuning kan dat ook. Dan verwijzen we u graag naar het Wmo-loket van de Gemeente Barneveld: Tel. 14 0342, e-mail: servicepuntwzi@barneveld.nl, website: www.barneveld.nl. Als u zorg vanuit de Wet Langdurige Zorg krijgt, kunt u gebruik maken van de OCO-aanbieders (onafhankelijke cliëntenondersteuning) zoals die op de website van Menzis zijn genoemd (zie www.menzis.nl)

 

Zorg verdient waardering

www.leliezorggroep.nl

Waardeer mij

0342 – 40 00 23

Advies nodig?

Neem dan contact op met een van onze adviseurs.